Tjalk 27, 2411 NZ Bodegraven | 0172 - 53 33 75

Het complete assortiment aan grind, split en toebehoren, altijd scherp geprijsd!

 

VERZEND- EN BETAALINFORMATIE

BETALINGSINFORMATIE
U kunt uw bestelling direct veilig afrekenen via iDeal of bankoverschrijving. Wij maken hiervoor gebruik van betaalsysteem Mollie. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U betaalt via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van uw eigen bank. Met SEPA kunnen overboekingen gedaan worden van iedere Europese betaalrekening naar iedere andere Europese betaalrekening. Betalen via overboeking is een vertrouwde en veilige manier voor consumenten om online aankopen te betalen. Het afrekenproces spreekt voor zich, volg eenvoudig de instructies op het scherm. Na ontvangst van de betaling wordt de order verder in behandeling genomen.

Huis & Tuin Cadeaukaart
Ken je iemand die gaat verhuizen, samenwonen of toe is aan een nieuw interieur? Of zoek je een passend cadeautje voor iemand die dol is op tuinieren? Huis & Tuin Cadeau is het cadeau dat jij zoekt! Deze unieke cadeaukaart is te besteden bij meer dan 2500 woonwinkels en tuincentra in heel Nederland. Met Huis & Tuin Cadeau geef je altijd een cadeau waarmee iemand zijn huis of tuin binnen een handomdraai van een nieuwe look kan voorzien! De Huis & Tuin Cadeaukaart is ook te besteden via de webshop van Grind & Splitwinkel.LEVERING EN TRANSPORTKOSTEN

Aandachtspunten levering bigbags, midibags, grind- en splitplaten, anti-worteldoek op rol
Alle grind en split is verpakt in bigbags of midibags. De grind- en splitplaten zijn verpakt op pallets. Deze producten worden geleverd op een stenentrailer met een lengte van ongeveer 18 meter. Het is dus belangrijk dat het losadres goed bereikbaar is voor grote vrachtwagens! Twijfelt u of uw adres goed bereikbaar is, neem dan even contact met ons op voordat u bestelt zodat wij een inschatting kunnen maken. In sommige gevallen is het ook mogelijk om tegen een meerprijs met een kleinere vrachtwagen te leveren.
Het oordeel van de chauffeur ter plaatse is doorslaggevend. Indien ter plaatse blijkt dat het opgegeven losadres vanwege hoogte-, breedte- of lengtebeperkingen niet bereikbaar is voor de vrachtwagen, kan de chauffeur besluiten om uw bestelling op een plek vlakbij het losadres te lossen waar de vrachtwagen wel kan komen, of de bestelling weer mee retour te nemen. Eventuele bijkomende kosten zijn voor rekening van de klant.

Tijdens het bestelproces kunt u eventueel een opmerking toevoegen over de locatie waar gelost moet worden. In principe worden de materialen gelost direct naast de vrachtwagen. Soms worden bestellingen met een palletwagen geleverd, deze zet de materialen neer op uw stoep of oprit, afhankelijk tot waar de palletwagen kan komen. Indien u wensen heeft wat betreft de losplaats, geef dit dan aan in het opmerkingenveld tijdens het plaatsen van uw bestelling. Wij doen ons best om aan uw wensen wat betreft losplaats te voldoen, wij kunnen echter van tevoren geen garanties geven of alles realiseerbaar is. Het oordeel van de chauffeur ter plaatse is daarbij bepalend.

Bij het plaatsen van uw bestelling dient u een telefoonnummer op te geven. De chauffeur kan dit nummer bellen bij eventuele vragen over de levering of losplaats. Zorg er dus voor dat u op dit telefoonnummer bereikbaar bent.


Transportkosten bigbags en midibags, grind- en splitplaten, anti-worteldoek op rol

De transportkosten worden tijdens het bestelproces automatisch berekend op basis van de bestelhoeveelheid. Over het algemeen geldt: hoe meer u bestelt, hoe lager de transportkosten worden. Vanaf een bepaalde hoeveelheid wordt de bestelling franco geleverd. Het bestelsysteem verwerkt dit automatisch.

Levertijd bigbags en midibags, grind- en splitplaten, anti-worteldoek op rol
Tijdens het bestelproces kunt u kiezen uit twee bezorgopties: 'levering binnen 3 werkdagen op route' of 'levering op een specifieke dag'.

  • Bij levering binnen 3 werkdagen op route wordt uw bestelling binnen 3 werkdagen geleverd op het opgegeven adres. De dag van bestelling wordt hierbij niet meegerekend. Bestellingen worden tot 16:00 uur in behandeling genomen, daarna telt de eerstvolgende werkdag als besteldag. Het is bij deze optie niet mogelijk om een dag of tijdstip te kiezen voor levering.

  • Bij levering op een specifieke dag kunt u bij het plaatsen van uw bestelling zelf een dag aangeven wanneer uw bestelling geleverd moet worden. De verwerkingstijd van een bestelling is standaard 1 werkdag, de dag van bestelling wordt hierbij niet meegerekend.

Levering per pakketpost (Multi-Edge, anti-worteldoek per zak)

Uw bestelling wordt verzonden via bezorgdienst DPD. Producten die voorradig zijn worden na uw bestelling en ontvangst van de betaling binnen maximaal 3 werkdagen (maandag t/m vrijdag, uitgezonderd feestdagen) verzonden naar het door u opgegeven verzendadres.

Nadat de bestelling is overgedragen aan de bezorgdienst ontvangt u per mail een bevestiging hiervan inclusief track & trace (indien beschikbaar). Over het algemeen wordt bij verzending via DPD binnen Nederland het pakket dan de eerstvolgende werkdag bezorgd; hieraan kunnen echter geen rechten worden ontleend.


Verzendkosten pakketpost
Voor de pakketten Multi-Edge en kleine hoeveelheden anti-worteldoek berekenen wij geen transportkosten.
Afhalen
Het is niet mogelijk om een bestelling bij ons af te halen. Bestellingen worden vanaf ons depot geleverd op uw gewenste adres.